INGREDIENTAI: 1.5 litro vištienos sultinio
400 gramų konservuotų pomidorų
160 gramų vištienos filė
150 gramų tortilijų
45 mililitrai kepimo aliejaus
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovinti čili pasilla pipirai (nebūtina)
Patiekiant:
pagal skonį žaliųjų citrinų (skiltelių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį kalendros
pagal skonį ožkos pieno sūrio
VIŠTIENOS SRIUBOS PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę pilame aliejų, pakepiname smulkintą svogūną ir česnako skilteles.
2.
Vištieną susipjaustome kubeliais, pakepiname kartu su svogūnu ir česnaku.
3.
Į keptuvę dedame konservuotus pomidorus bei tortilijas.
4.
Beriame čili pipirą.
5.
Viską kepiname apie penkias minutes ir užpilame vištienos sultiniu.
6.
Užverdame ir sumažinę ugnį paverdame dar 20 minučių.
7.
Su rankiniu trintuvu sutriname sriubą iki vientisos masės. Paskaniname druska bei pipirais.
8.
Sriuba patiekiama kartu su smulkintu ožkos sūriu, kalendra ir limetos skiltele.