TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2025-06-07 16:54
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio
Burnoje tirpstančių sūrio kamuoliukų trio

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
Pirmas variantas:
1 vienetas kumpio (naudojau mortadelą)
450 gramų smulkintos jautienos
60 gramų kreminio sūrio (naudojau Philadelphia Original)
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis petražolių
1 sauja pistacijų
1 sauja džiūvėsėlių
pagal skonį kietojo sūrio
pagal skonį druskos
Antras variantas:
125 gramai rikotos sūrio
1 sauja špinatų
1 vienetas kiaušinių
1 sauja džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Trečiam įdarui:
2 vienetai kiaušinių
185 gramai tuno
125 gramai rikotos sūrio
60 gramų kreminio sūrio (naudojau Philadelphia Original)
1 sauja panko džiūvėsėlių
1 sauja džiūvėsėlių
1 šaukštelis raudonėlio
pagal skonį kietojo sūrio
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pilame į puodą aliejų ir įkaitiname iki 175 laipsnių.

2.
Pradedame gaminti mėsos kukuliukus: susmulkiname mortadelą, dedame į dubenį su jautiena.

3.
Mušame vieną kiaušinį, pagardiname šaukštu Philadelphia tepamo sūrio, petražolėmis ir parmezanu. Gerai išmaišius dedame smulkintų pistacijų, džiūvėsėlių ir druskos.

4.
Ruošiame vegetariškus kukuliukus: į trintuvą dedame špinatus, rikotą, kiaušinius, džiūvėsėlius, druską ir pipirų. Viską gerai sutriname iki vientisos masės.

5.
Gaminame tuno kukuliukus: į dubenį dedame tuną, raudonėlį, rikotą, Philadelphia tepamą sūrį, parmezaną, mušame du kiaušinius ir beriame džiūvėsėlių. Gerai išmaišome, formuojame kukuliukus ir juos apvoliojame panko džiūvėsėliuose.

6.
Kepame aliejuje kelias minutes, iškepus - pagardiname druska. Ragaujame su majonezo padažu.




admin · 2025-06-07 03:33 · 11 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt